maanantai 11. helmikuuta 2019

Helmikuun tiedotusasiaa!

Helmikuu on jo pyörähtänyt mukavasti käyntiin ja Starttiryhmän treenit ovat hyvässä vauhdissa!
Alla muutama tapahtuma koskien kaikkia Swimmingin uimareita, eli myös Starttiryhmä on menossa mukana!



LASKIAISRIEHA: Laskiaisrieha maanantaina 25.2.2019 klo 14-16 Halssilan hiihtomaassa. Laskiaisrieha aloittaa uimareiden leiriviikon ja ohjelmassa on mäenlaskun lisäksi valmentajien keksimää talvista aktiviteettia. Halukkaille hiihtäjille on 100 metrin sprinttikisa. Otathan mukaan omat mäenlaskuvälineet! 



HIIHTOLOMAN LEIRI:
Hiihtoloman leiri järjestetään tuttuun tapaan viikolla 9. Leiri alkaa maanantaina 25.2. ja päättyy lauantaina 2.3. Starttiryhmälle tämä leiri tarkoittaa yksiä lisätreenejä, joista ilmoitellaan myöhemmin!

Myös muutama muu asia: tavoitteena olisi mahdollsimman pian ottaa Starttiryhmän ryhmäkuva, ja sitä varten tarrvitsemmekin kuvauslupalapun huoltajan allekirjoittamana. Uudet uimarit saavat laput treeneissä ja osa on ehkä jo saanutkin lapun. Palautellaan laput sitten takaisin valmentajille mahdollisimman pian niin saadaan kuva otettua:) 

Uusille starttilaisille myös tiedoksi, että uimahallin kahviosta saa hakea Swimmingin uimalakin! Sano vain kassalle nimesi niin saadaan merkattua ketkä ovat jo lakin hakeneet.

Iloista helmikuuta kaikille!:)

Anniina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti