tiistai 12. helmikuuta 2019

Startti 1 ja 2: Oskarin uintien aikataulu HOX

Lauantain Oskarin uintien  arvioitu aikataulu on nyt julkaistu. Kisat näyttävät venyvän pitkälle iltaan ja tehdään tästä syystä hieman muutoksia.

- Viime syksyn starttiryhmäläiset, paikalle aikaisemmin ilmotetun mukaisesti. Klo 9.30 aulaan, jossa jaetaan rannekkeet ja klo 9.45 jumppaamaan. Ensimmäinen laji, johon osallistumme eli 100 metrin vapaauinti on arvioitu alkavaksi klo 12.52, todellinen aikataulu voi liikkua kumpaan vaan suuntaan. Toinen laji, 50 metrin selkäuinti alkaa arviolta klo 17.14. Tilanteen mukaan lajien välillä voi poistua hallilta ja käydä kotona, hyvä olisi käydä syömässä. Yksi vaihtoehto on käydä syömässä läheisessä Lozzi-ravintolassa, josta löytyy tietoa kisasivuilta. Aikataulua pitää toki seurata. Takaisin hallilla viimeistään klo 15.30, jotta ehditään vielä lämmitellä ja käydä verryttelemässä ennen toista lajia.

- Uudet starttiryhmäläiset, paikalle klo 14.30, tällöin aulaan hakemaan rannekkeita ja klo 14.45 jumppavaatteet päällä jumppaamaan. Kisalaji 50 metrin vapaauinti alkaa arviolta klo 16.29 ja lajin uitua on valmis lähtemään kotiin. 


Linkin sivuilta löytyy muun muassa osallistujalistat ja Muut tiedostot-kohdasta arvioitu aikataulu. Kisapäivänä Live-kohdasta pystyy myös seuraamaan kilpailua reaaliaikaisesti. Seurailkaa aikataulun toteutumista Live-toiminnon avulla.


Odotteluaikojen takia on erityisen tärkeää muistaa ottaa juomapullo ja eväitä matkaan. 

Terkuin
Elli


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti