tiistai 5. helmikuuta 2019

Startti 1 ja 2: Kilpailukäytäntö ja Oskarin uinnit 16.2.

Eli seuramme järjestämät Oskarin uinnit kisataan lauantaina 16.2. Lähtökohtana on, että kaikki uimarit osallistuvat kevään kilpailuihin. Jos uimari ei halua kisata ollenkaan, niin laitelkaa viestiä siitä. Myös yksittäisten kisojen kohdalla tulee aina ilmoittaa, jos uimari ei pääse paikalle. Valmentajat ilmoittavat uimarit automaattisesti kisalajeihin noin viikkoa ennen kilpailua.

Nyt olisi Oskarin uinteja ajatellen viimeisiä hetkiä ostaa kilpailuihin vaadittava Blue card-lisenssi. Linkki alla. Lisenssi täytyy olla, jotta pääsee kisaamaan.

https://www.uimaliitto.fi/liitto/bluecard-lisenssi/


Oskarin uinneissa starttiryhmäläiset, joilla on jo kisakokemusta uivat 100 m vapaauinnin ja 50 metrin selkäuinnin. Tänä keväänä starttiryhmässä aloittaneet uivat 50 m vapaauintia.

Oskarin uinnit ovat koko päivän kestävät kilpailut, uimareita tulee myös muualta. Aikataulu kisoista ilmestyy ensi viikon aikana seuran sivuille. Mukaan tarvitaan siis  uintivarusteet, vara lakkeja- ja laseja,  jumppavaatteet ja myös juomapullo, sekä eväitä. Hyviä eväitä ovat esimerkiksi hedelmät ja voileivät. Herkut eivät kisoihin kuulu. Kilpailut alkavat klo 10.30. Tätä ennen teemme jumppaa ja käymme altaassa verryttelemässä. Kilpailujen ajaksi uimareille jaetaan kertakäyttöinen ranneke, me valmentajat olemme jakamassa rannekkeita uimahallin aulassa klo 9.30. Jumppa kahviotasanteella alkaa klo  9.45 jumppavaatteet päällä.

Ilmoittakaa viimeistään lauantaina 9.2, jos uimari ei osallistu Oskarin uinteihin.

Terkuin Elli


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti